Vinterturer

Upplev en snötäckt drömvärld med oss

Hundspann

För dig som vill uppleva ett oförglömligt äventyr är våra hundspannsturer det perfekta valet. Omgiven av snöklädda berg och orörda skogar är hundsläde det perfekta sättet att utforska detta majestätiska landskap. Med våra vänliga och vältränade hundar som drar dig är det enda du behöver tänka på att njuta av åkturen. Oavsett om du glider över en frusen sjö eller slingrar dig genom en snötäckt skog, kommer en hundspannstur ge dig minnen som kommer att hålla hela livet.

Snöskoter

Att ta sig igenom det Lappländska klimatet är minst sagt en utmaning. Det är verkligen inte många fordon som klarar av detta, förutom snöskotern. Med en snöskoter kan du ta dig till platser som du annars inte hade kunnat se. När du susar igenom det snöklädda landskapet mellan höga berg och djupa snöfyllda dalar kommer du känna en obeskrivlig känsla av frihet och lugn.

Övriga aktiviteter

Har du alltid drömt om att bygga din egen igloo som du sedan sover i under norrskenets ljus? Vill du åka på en guidad skidtur där du får lära dig mer om hur djuren rör sig genom terrängen och hur du gillrar fällor för att kunna fånga mindre djur? Kolla då in våra övriga vinteraktiviteter och se om det är något som passar dig.

Vintern i Lappland

Vintern i Lappland är en magisk tid. Det snötäckta landskapet är som taget ur en saga och luften är klar och frisk. Norrsken som lyser upp natthimlen och ger en extra touch av magi till en redan förtrollande plats. Kalla långa vintrar som skapar en harmoni i ett redan fridfullt landskap. Är det här något du vill uppleva kolla då in våra olika vinterturer. Tveka inte heller på att ta kontakt med oss om du skulle ha några frågor eller funderingar.