Sommarturer

Den magiska platsen där solen aldrig går ner

Fyrhjulingsturer

Vill du åka på tur med våra hundar även på sommaren. Kolla då in våra fyhjulingsturer som kommer visa dig en ny sida av den lappländska naturen. Lappland är en av de vackraste platserna på jorden, och en fyrhjulstur är det perfekta sättet att utforska den. Du kommer att kunna besöka avlägsna sjöar, stora skogar och se djurliv som du inte skulle kunna se någon annanstans. En fyrhjulstur i Lappland är en oförglömlig upplevelse som du kommer att vilja upprepa om och om igen.

Bergsvandringar

Vill du se alldeles förtrollande vyer är Lappland den perfekta platsen. I våra bergsvandringar kommer vi vandra igenom en natur och atmosfär som bara finns här. Vi kommer stanna vid några av de finaste lappländska sjöarna. Våra vandringsturer är noga utvalda och går via Kebnekaise och Kungsleden. Så varför inte snöra på dig vandringskängorna och åka till Lappland i sommar? Du kommer inte att bli besviken.

Överlevnad

Lappland är en plats med enastående naturskönhet och är den perfekta platsen för en kurs i överlevnad. Med sina långa dagar och ljusa nätter är det en idealisk plats för att lära sig hur man bygger skydd och får mat från naturen. Med sina vidsträckta skogar och vackra sjöar erbjuder Lappland det perfekta tillfället att komma bort från allt och återknyta kontakten med naturen. Våra kurser lär dig allt du behöver veta om hur man överlever i vildmarken, samtidigt som du får uppleva Lapplands skönhet.

Sommaren i Lappland

Sommaren i Lappland är en helt unik upplevelse. Ett färgstarkt landskap med stora blomstrande ängar och grönskande skogar fulla av kvittrande fåglar. Ett paradis för naturälskaren, med otaliga möjligheter att utforska naturen. Med våra sommarturer kommer du få se just det här och ta del av all den vackra naturen som Lappland har att erbjuda.