Fyrhjulingsturer

Upplev Lapplands vildmark på fyra hjul

Fyrhjulingstur med fika

1 395:- per person
698:- för barn under 12 år (Priset är för 2 person per fyrhjuling)

Turen går från vår slädhundskennel och vi följer gamla vägar och spår runt Torneälven. Vi gör ett stopp under turen för kaffe/te och smörgås, startar en eld och njuter om omgivningarna. Turen är runt 2,5 – 3 timmar. Det krävs minimum 2 personer för att starta en tur, ensambokande kan alltid följa med en bokad grupp.

Giltigt körkort för bil eller motorcykel krävs

På begäran erbjuder vi också norrsken och midnattssols turer beroende på säsong.

I turen ingår

Tillval

Fyrhjulingstur med hundar och fika

1 595:- per person
798:- för barn under 12 år (Priset är för 2 person per fyrhjuling)

Möt våra vänliga Siberian och Alaskan husky efter slädhundssäsongen. Häng med på en fyrhjulingstur där vi sätter 6-8 hundar framför fyrhjulingen, där vår guide berättar om slädhundar och mycket annat. En tur genom skog och öppna landskap, vi följer en small landsbygdsväg ner mot Torneälven. Vi gör ett stopp för kaffe/te och smörgås över öppen eld. Turen är runt 3 timmar. Det krävs minimum 2 personer för att starta en tur, ensambokande kan alltid följa med en bokad grupp.

På begäran erbjuder vi också norrsken och midnattssols turer beroende på säsong.

I turen ingår

Tillval

Övernattningstur med fyrhjuling

2 595:- per person
1 298:- för barn under 12 år (Priset är för 2 person per fyrhjuling)

Turen går ut från vår slädhundskennel och vi följer gamla vägar, spår i området runt omkring Torneälven. Under turen gör vi ett stopp för kaffe/te över öppen eld. Första dagen slutar i en av våra camper där Ni får en stuga för övernattningen. Middag och bastu under kvällen, Ni har även möjlighet att ta en simtur i den klara sjön Väkkäräjärvi eller Torneälven (beroende på vilken camp vi stannar vid). Nästa morgon äter frukost och gör en kort rundtur tillbaka till startpunkten. Det krävs minimum 2 personer för att starta en tur, ensambokande kan alltid följa med en bokad grupp.

Turstart 15.00 tillbaka nästföljande dag 10.00

I turen ingår

Tillval

Övernattningstur med fyrhjuling och hundar

Pris: 3 095:- per person
1 548:- för barn under 12 år (Priset är för 2 person per fyrhjuling)

Möt våra vänliga Siberian och Alaskan husky efter slädhundssäsongen häng med på denna speciella tur med fyrhjuling och hundar. Turen går ut från vår slädhundskennel och vi följer gamla vägar, spår i området runt omkring Torneälven. Under turen gör vi ett stopp för kaffe/te över öppen eld. Första dagen slutar i en av våra camper där Ni får en stuga för övernattningen. Middag och bastu under kvällen, Ni har även möjlighet att ta en simtur i den klara sjön Väkkäräjärvi eller Torneälven (beroende på vilken camp vi stannar vid). Nästa morgon tar vi hand om hundarna, äter frukost och gör en kort rundtur tillbaka till startpunkten. Det krävs minimum 2 personer för att starta en tur, ensambokande kan alltid följa med en bokad grupp.

Turstart 15.00 tillbaka nästföljande dag 10.00

I turen ingår

Tillval