SNÖSKOTERTURER

SNÖSKOTER TUR MED KAFFE/TE OCH SMÖRGÅS

Välkommen till en härlig tur med snöskoter, vi tar med er ut på en guidad tur till älvdalen vid Torne älv samt skogarna runtomkring. Det här är en fantastisk vackert område där ni har möjlighet att kunna se natur och djurlivet i området. Vi kör alltid i mindre grupper på spår som vi själva håller uppe. Under turen stannar vi till i en kåta eller vår camp i Väkkäräjärvi för att åtnjuta en stund tystnad och samtidigt få lite värmande i oss. Turen är runt 3 timmar. Det krävs minimum 2 personer för att starta en tur, ensambokande kan alltid följa med en bokad grupp.
I priset ingår transfer, varma vinterkläder, hjälm, kaffe/te och smörgås

Turstart 10.00
Pris: 1200:- vuxen | 600 :- för barn under 12 år.
Uppgradera till att köra egen skoter + 550:- per person

SNÖSKOTERTUR MED VARM LUNCH

Välkommen till en härlig tur med snöskoter, vi tar med er ut på en guidad tur till älvdalen vid Torne älv samt skogarna runtomkring. Det här är en fantastisk vackert område där ni har möjlighet att kunna se natur och djurlivet i området. Vi kör alltid i mindre grupper på spår som vi själva håller uppe. Under turen stannar vi till i en kåta eller vår camp i Väkkäräjärvi för att åtnjuta en stund tystnad och samtidigt få lite värmande i oss. Det krävs minimum 2 personer för att starta en tur, ensambokande kan alltid följa med en bokad grupp. Turen är runt 4 timmar.
I priset ingår transfer, varma vinterkläder, hjälm, lunch, kaffe/te och smörgås

Turstart 10.00
Pris: 1550:- vuxna | 775:- för barn under 12 år.
Uppgradera till att köra egen skoter + 550:- per person  

Uppgradera lunchturen med isfiske. Turen startar 10.00 och är runt 5 timmar.
Pris: 1895:- vuxna | 950:- för barn under 12 år. Fiskeutrustning ingår i priset

NORRSKENS TUR MED SNÖSKOTER

En fantastisk tur genom det snöiga och vackert skimrande landskapet i mörker med mycket stora möjligheter till att se vårt fantastiska norrsken. Turen går längs Torneälvdal, guiden berättar om lokala förhållanden, norrskenet, samer och dagens Kiruna Lappland.  Det krävs minimum 2 personer för att starta en tur, ensambokande kan alltid följa med en bokad grupp. Turen är runt 3 timmar.
I priset ingår transfer, varma vinterkläder, hjälm, kaffe/te och smörgås

Turstart 18.00
Pris: 1350:- per person | 675:- för barn under 12 år
Uppgradera till att köra egen skoter + 550:- per person

Uppgrader turen till vår middagstur. Turen startar 18.00 och är runt 4 timmar
Pris: 1750:- per person | 875:- för barn under 12 år
Uppgradera till att köra egen skoter +550:- per person

ÖVERNATTNINGSTUR MED SNÖSKOTER

Vi kör med våra snöskotrar ut längs Torneälven och vidare in i skogarna, ni kommer med er guides hjälp att ta er fram längs naturvackra platser och små leder. Efter ca 20-35 km körning kommer vi fram till stugan för övernattning, er guide kommer att laga er middag samt att ved bastun kommer att värmas för att tina upp lite under kvällen. Middagen består av lokala råvaror från orten. I stugan disponerar ni för er själva ett eget sovrum medan kök och övrigt är gemensamt. Guiden lämnar er efter middagen under kvällens gång och återkommer nästa morgon då han väcker er upp och samtidigt förbereder er frukost. Naturligtvis är chansen mycket stor att kunna se norrsken under kvällen.  

Pris: 3700:- SEK per person ( 2 personer/snöskoter) och där i ingår transfers till och från ert hotell samt vinter anpassade kläder för denna tur samt sängkläder/sovsäckar.
Barn under 12 år är priset 1850:- SEK.
Vill ni köra egen skoter tillkommer 550:- SEK per person

Turen startar klockan 15.00 och ni är åter hotellet vid 10 tiden nästa dag. Det går mot tillägg att utöka längden på turen. Skotrarna är av typ 4 takts och 1-3 år gamla.  

Extra: Det går även att boka in tre rätters middag med vin till maten som en av våra kockar tillagar åt er ute i er stuga. Pris tillägg: 1500:- SEK per person

SNÖSKOTER SAFARI I EUROPAS SISTA VILDMARK

Välkommen till Svenska Lappland och dess fantastiska natur, under denna vecka kommer ni att få uppleva både Sveriges, Norges fantastiska natur, från Kiruna till norra ishavet i nord Norge.

Ni kommer att färdas längs leder där knappt någon annan varit innan, orörd natur, ned till norska ishavs kusten. Ni kommer att få träffa Samer, renar och lära av dem om deras liv förr och idag. Ni kommer att pröva att is fiska längs turen.

8 dags Pris: 36000:- per person

Book Now